Keeskist

 

"Ik denk 2-0"

Virtuele tattoo

Mail Keeskist op keeskist (apenstaartje) chello.nl

Deep Thoughts


This page is powered by Blogger. Isn't yours?
30.1.02
 
Nog eenmaal het Koninklijk Huwelijk: het officiële Keeskist standpunt
Keeskist herhaalt het officiële Keeskist standpunt over het huwelijk tussen Willem Alexander van Oranje en Maxima Zorreguieta. Het Keeskiststandpunt is geïnspireerd door David Icke, voormalig keeper van Coventry City en thans 'the most controversial speaker in the world'.

Willem Alexander en Maxima zijn beide leden van de Illuminati, een hybride ras van mens en reptiel, mogelijk van buitenaardse oorspong. Alle moderne beschavingen hebben mythen en oorsprongverhalen waarin sprake is van reptielmensen, denk aan de slang in het paradijs in de bijbel. De Illuminati hebben onder de huidige globale verhoudingen veel macht en besteden veel energie aan instandhouding en uitbreiding van hun huidige invloed. Een geëigend middel om de macht in eigen hand te houden is het vormen van dynastieën. De familie Bush is een voorbeeld van een reptielendynastie, hetzelfde geldt voor de verschillende koningshuizen van Europa.

Door een koppeling te maken tussen twee lijnen van hun macht, het Nederlandse koningshuis en het Argentijnse patriarchaat versterken de Illumanati hun invloed.

Een bewijs voor de rol van de reptiel/menshybriden bij de gebeurtenissen op 2 februari is te vinden in twee veelbesproken aspecten van het huwelijk. Ten eerste de uitgebreide veiligheidsmaatregelen, ten tweede het weren van camera's tijdens bepaalde gedeelten van de huwelijksvoltrekking. Die weigering werd in het tv-interview onlangs door Willem Alexander verdedigd met de uitspraak dat hij en Maxima een bepaalde mate van privacy op prijs stelden.

Een belachelijke overweging bij een huwelijk van een functionaris voor wie de publiciteit de enige reden van bestaan is. Het ontbreken van camera's plus het weghouden van het publiek middels een nieuwe noodwet, hebben betrekking op een bepaalde hebbelijkheid van de mensreptielen: ze hebben soms de gewoonte te shapeshiften.

Shapeshiften is Engels voor veranderen van vorm. Onder bepaalde omstandigheden komt het voor dat de volledig aangepaste Illuminati voor een kort moment hun oorspronkelijke reptielgedaante terugkrijgen. Onder andere van George Bush sr. zijn er talloze ooggetuigeverslagen van shapeshifts. Vooral onder confronterende omstandigheden blijkt dit voor te komen. Het emotionele moment van de huwelijksvoltrekking zou voor bruid en bruidegom, maar ook voor talloze amfibische hoogwaardigheidsbekleders, een aanleiding zijn onwillekeurig hun eigenlijke uiterlijk aan de wereld te tonen.

Verwacht niet dit bij de NOS te zien. Maartje van Weegen is niet zo maar een royalty verslaggever; ze is door de Illuminati speciaal aangesteld om problemen te voorkomen. Willem Alexander was volgens bepaalde bronnen namelijk een veiligheidsrisico. Verschillende Friezen, inmiddels allen op mysterieuze wijze overleden, hebben rare dingen zien gebeuren toen de kroonprins tijdens zijn volbrachte Elfstedentocht tussen Dokkum en Bartlehiem echt moe werd. Alle Nederlandse hockeyinternationals zwijgen dan ook als het graf over wat ze hebben gezien toen de prins op uitzinnige wijze de bronzen medaille van de Oranjedames meevierde op de Olympische Spelen van Atlanta in 1996. (Ondanks zijn lidmaatschap van het IOC is Willem Alexander niet aanwezig op de Olympische Winterspelen in Salt Lake City).

Maartje is dus aangesteld om de cover van de prins en de Argentijnse te bewaken. Een ongeluk zit natuurlijk in een klein hoekje, daarom is er de beperking van het aantal camerapunten tijdens de emotionele, en daarom riskante, plechtigheden. Maar waarschijnlijk zullen we geen shapeshifts zien op de NOS, daar zorgt Maartje wel voor. We zullen het van onofficiële bronnen moeten hebben, videocamera's bijvoorbeeld. Daarom dus de noodwetten en afsluiten van de Amsterdamse binnenstad.


| <$BlogCommentDeleteIcon$>