Keeskist

 

"Ik denk 2-0"

Virtuele tattoo

Mail Keeskist op keeskist (apenstaartje) chello.nl

Deep Thoughts


This page is powered by Blogger. Isn't yours?
30.11.01
 
George Harrison (1943 - 2001)

Zal ie al gereïncarneerd zijn?



 
Een Award voor Keeskist
Pick Of The Month? Nee, Kutje Van De Week. Bescheidenheid staat mij niet toe uit het juryrapport te citeren maar het was iets met formidabel.


29.11.01

26.11.01
 
The Return of the Son of De spanning stijgt; episode II: Sailor Fox
...mwoah, veel is het niet. Alleen dat Joop Schafthuizen de site gehaald heeft.


 
De spanning stijgt...
Wat zal Keeskist vandaag weer in de Guardian hebben gelezen???


18.11.01
 
Ik ben Keeskist
Hier woon ik. Hier woon ik.


13.11.01
 
Gouden ballen
Geintje in de kop op de Football Unlimited homepage: "Beckham and Owen nominated for Golden Balls". Golden Balls, zo noemde Posh Spice haar David laatst bij Parkinson op de Engelse tv.

Maar het gaat natuurlijk om de nominaties voor de Gouden Bal, oftewel de Europese voetballer van het jaar. Vijftig kandidaten, waaronder twee Nederlanders, Kluivert en mijn favoriet Hasselbaink. Vraag voor Joeks en Montecchio, missen we iemand in deze lijst? En staan er nog namen in die er niet thuishoren?


 
Meer gokken
Engeland staat op 20/1 om wereldkampioen te worden. En Nederland ook!

Nederland op 20/1!!




 
Lalalalalalalalala etcetera
Je komt de raarste dingen tegen als je eens rondstruint op zo'n goksite. Zo kun je traditioneel gokken op de Christmas number One in Engeland. Huidige favorieten zijn Robbie en Nicole en fucking Westlife. Maar wie staat daar op tien tegen één, en maar net achter Michael Jackson en Kylie? Onze eigen Nederlandse Hermes Fucking Houseband. Father Abraham and the Smurfs draaien zich om in hun graf.


 
Zo gaan we gokken
Morgen en donderdag zijn de terugmatches van de playoffs voor de WK kwalificaties. Ik roep mijn medeKeeskistredacteuren op een gok te wagen.

Joeks, Tol en Montevecchio: jullie krijgen alledrie de beschikking over het virtuele bedrag van Honderd Kezen. Deze Honderd Kezen kun je inzetten op de wedstrijden van woendag en donderdag tegen de koersen van Blue Square. Aan het eind gaan we eens kijken wie het meeste heeft gewonnen, ofwel het minste heeft verloren. Er mag gegokt worden op alle weddenschappen waarvan de uitslag vrijdag bekend zijn (dus niet op Miss World en of het sneeuwt in Londen op eerste kerstdag). Je speelt tegen de 'odds' die gelden op het moment dat je je weddenschap hier post.
Voor de winnaar is er een Luxe Messenset ter waarde van Veertien Kees Vijfennegentig.


 
Dat was me een rustig weekje op Keeskist
En daar gaan we eens wat aan doen.


12.11.01
 
Queens vliegtuigongeluk updates
Fuck CNN. Ananova is ook up to date en werkt tenminste altijd.


6.11.01
 
Vlammend commentaar van Keeskist over nep-imam
"Euh, de heer Haselhoef verdient credit als introduceerder van de verkleinwoordversie van imam: "IMAMPJE", soort van. Die checken we nog even bij Onze Taal.

Daarnaast verdient hij erkenning als de uitvinder van de Virtuele Doodstraf (een begrip dat binnen het Poldermodel een hoge vlucht moet kunnen gaan nemen).


 
Goed dat er af en toe nog eens iemand opstaat die, weetjewel, zegt waar het op staat!
The Sun zegt: "Osama bin Laden must know his days are numbered. His boasts will soon count for nothing."


 
Jaja mensen, het is vandaag Gezond Verstanddag hier op Keeskist...
''... misselijke en misplaatste grap ... uren van onzekerheid ...gevreesde antraxbacterie ... melkpoeder ...drie collega's ... bedreigd ... misdrijf tegen het leven ... ... in de context van gebeurtenissen rond de miltvuurbacterie ... angst en paniek”

Is er nou in zo’n rechtszaal niemand die eens opstaat en roept: “STEL JE TOCH NIET AAN, STELLETJE MIETJES!”?


 
Opaaaa!


 
...waar gaat het allemaal heen in deze wereld, ik bedoel ze maken je af voor een rol drop...
...en dat terwijl de politie het al zo druk had met zich inleven in de minder bedeelde medemens. In de Volkskrant een verhaal over junks die alle automaten op het Centraal Station in Amsterdam (niks Bijlmer of Wallen, dit is verreweg het onaangenaamste stukje van de stad) saboteren. "Politiewoordvoerder Gerretsen: 'Als een agent iemand in een apparaat ziet peuteren, kan dat ook betekenen dat een gedupeerde zijn geld probeert terug te krijgen. Optreden is moeilijk." Bromsnor had tenminste nog een sabel.


1.11.01
 
Doe mij maar een drietje (2)

Giancarlo Monteveccio's Toto Select uitslag:

  • Schalke-Arsenal
    Voorspelling: 1; Uitslag: 1
  • Celtic-Juventus
    Voorspelling: 1; Uitslag: 1
  • Olympiakos Piraeus- Deportivo
    Voorspelling: 1; Uitslag: 3
  • Lokomotiv Moskou-Real Madrid
    Voorspelling: 3; Uitslag: 1

    Dat is twee uit vier...

    Analyse Totovoorspelling di Monteveccio
    Dit was toch geen slechte voorspelling, Giancarlo. De vier wedstrijden hebben gemeen dat er een favoriet geachte ploeg is voor wie geen kwalificatie meer op het spel staat. Al deze favorieten (Arse, Juve, Depor, Real) speelden uitwedstrijden en presteerden onder hun kunnen, alleen Depor wist er vijf minuten voor het einde nog een puntje uit te wringen. Mijn eerdere conclusie dat dit een beremoeilijke ronde is, is gewoon niet waar. Je moet in dit geval gokken dat de reeds geplaatste topper gaat freewheelen.

    Je voorspelde drie eentjes en een drietje. Het wérd ook drie eentjes en een drietje, alleen was het niet Real maar Depor die nog een puntje haalde. Conclusie: niet gewonnen maar wel goed nagedacht, ‘carlo. Doe dat nog maar een keer op de laatste speeldag van de tweede ronde.

    (mijn eigen voorspelling, twee uit acht, leek trouwens nergens op)