Keeskist

 

"Ik denk 2-0"

Virtuele tattoo

Mail Keeskist op keeskist (apenstaartje) chello.nl

Deep Thoughts


This page is powered by Blogger. Isn't yours?
29.8.01
 
Lowlands
Nee, ik ga niet vertellen wat ik allemaal heb gezien op Lowlands. Voor een uitgebreid verslag zie de VPRO. Wel wat ik heb gemist. Yat Kha dus; Tuvaanse boventonenhardcore. En Kimmo Pohjonen, Fins accordeonterrrorist. Lees er alles over in het onvolprezen Lowlandsverslag van G.Flater, nieuwsgroep nl.muziek's eigen Joost.


 
Piskijken
De Engelse voetbalmedia zijn nog volop bezig met het plotselinge vertrek van Jaap Stam bij Manchester United. In de opinionsstukken wordt volop gespeculeerd wat nou de redenen zijn, met als gevolg sublieme staaltjes piskijkerij. The Guardian brengt vijf theorieën in kaart. Twee van deze theorieën figureren in Football365 en de Independent. Ik ben, en dat is jammer voor Jaap, van mening dat de Independent ("Jaap is het kwijt") toch het meeste hout snijdt.


3.8.01
 
Laatste
Tot slot laat ik u tijdens onze vakantie alleen met het schokkende verhaal van de echte Kees Kist versus de Staat der Nederlanden. Brandstichting! Miskraam! Bedrog! Miljoenenclaim! Complottheorie! Valse Beschuldigingen! Glazige Blikken! Tot gauw.


 
Vakantie
Morgen stapt de hele redactie van Keeskist in het vliegtuig naar Ierland. Misschien komt er hier nog wel iets bij in de komende twee weken maar we beloven niets.

Wel kan ik zeggen dat de oorspronkelijke plannen om ook Belfast eens te bezoeken waarschijnlijk van de baan zijn. Al schijn je er leuk te kunnen uitgaan. Maar, zoals burgemeester Jim Rodgers van Belfast terecht zegt: als er honderden mensen gewond raken door dozijnen pijpbomaanvallen is dat niet goed voor de reputatie van Belfast.